Kundeservice

Frakt og leveringstid
Bilder vi har på lager blir sendt ut så fort vi kan, normalt i løpet av noen dager (bortsett fra i ferier o.l., i så fall prøver vi å opplyse om dette), mens bestillingsvare kan ta litt lenger tid. Vi samler opp bestillinger og trykker minst en gang i måneden. Du kan velge mellom å sende bestillingen din som brevpost (postgang tar i følge Posten 1-2 virkedager) eller Norgespakke (postgang tar normalt 1-3 virkedager, med sporing), begge deler hentes på posten. Bestiller du for over 2.000,- byr vi på frakten (Norgespakke). Husk i så fall å velge dette som fraktalternativ i kassen.

Ordrebekreftelse og betaling
Ved bestilling får du en ordrebekreftelse fra oss på e-post. Betaling skjer via Klarna der du kan velge mellom å betale med kort eller faktura. Du vil motta en kvittering på kjøpet fra Klarna. Når bestillingen din er sendt vil du få en ny e-post fra oss, evt. med sporingsnummer dersom du har valgt servicepakke.

Hvis noe går galt
Hvis du skulle være misfornøyd med noe i forbindelse med din bestilling, gi oss beskjed på sales@lisaaisato.com så ordner vi det. Vi er greie folk.

Enda mer
Hvis du trenger mer informasjon så finner du det under FraktKjøpsbetingelser og Sikkerhet og personvern.

Kundeservice